Yrityssiivous | Helsinki, Espoo, Vantaa

Yrityssiivous ja toimistosiivous - liiketilat puhtaiksi 

Siistit tilat toimivat yrityksesi käyntikorttina. Siistiin toimistoon tai myymälään kannattaakin panostaa, sillä näin pidät sekä työntekijät että asiakkaat tyytyväisinä. Siivotussa ympäristössä on miellyttävä työskennellä, myös asiakkaat vierailevat mielellään puhtaissa tiloissa. 

Perehdytämme siivojamme perusteellisesti yrityksesi siivoustarpeisiin. Suunnittelemme kanssasi siivouksen tehtävineen ja aikatauluineen siten, että siivous aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä päivittäisille työrutiineillenne. 

Yrityssiivouksina teemme

  • Myymälöiden, ravintoloiden, toimistojen ja muiden yritystilojen siivoukset.

  • Muuttosiivoukset vanhasta toimitilasta uuteen.

  • Ylläpitosiivoukset helpottamaan yrityksesi arkea.

  • Suursiivoukset lattiasta kattoon.

Tarvitsetko toimistosiivousta? Me autamme

Kun toimiston puhtaus ja hygienia ovat kunnossa, koko työyhteisö on motivoituneempi ja samalla myös imago loistaa. Meiltä saat tarvitsemasi toimistosiivoukset, jotka toteuttavat ammattitaitoiset siivoojat, joilla on hallussaan alan parhaimmat työmenetelmät sekä välineet.

Laadukas siivous perustuu toimistoasi varten mitoitettuun huolelliseen suunnitelmaan, johon sisällytämme haluamasi siivoustyöt, kuten pölyjen ja tasojen pyyhinnän, lattioiden kostepyyhinnän, roskisten tyhjennykset jne. Otamme huomioon toiveesi sekä ajan myötä tulevat mahdolliset muutokset, jotka voivat vaikuttaa siivouksen tarpeeseen. Siivous kannattaa tilata aina ylläpitosiivouksena, joka on yrityksellesi helpoin vaihtoehto, sillä siten voit jättää suurimman vastuun siivouksesta meidän käsiimme. 

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva siivouspaketti! Säännöllinen sopimussiivous on asiakkaillemme aina edullisin vaihtoehto.